Ben jij klaar voor zoekmachine marketing?

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

De wens om bovenaan de zoekmachine terecht te komen met jouw organisatie is bij veel ondernemers groot. Er zijn twee manieren om van deze droom werkelijkheid te maken: SEO en SEA. Aditor helpt jou met de optimalisatie in de zoekmachine door middel van adverteren (SEA). SEA betekent letterlijk: Search Engine Advertising. Op deze manier verover jij de bovenste plekken in de Google zoekmachine.

Zoekmachine marketing à la ditor

Zoals eerder vernoemd haakt Aditor in op de betaalde versie van zoekmachine marketing. We kennen allemaal het fenomeen Google AdWords. Dit is de dienst waarmee Google het mogelijk maakt te adverteren in de Google Zoekmachine en het Display netwerk. Aditor werkt ook met Google Adwords alleen is deze dienst versimpeld waardoor het minder tijd in beslag neemt en we de vereiste kennis wegnemen om succesvol te worden in zoekmachine marketing. Het kan worden beschouwd als een tweede laag over Google AdWords. In deze laag zijn alle moeilijke en uitgebreide stappen gefilterd. Met Aditor zal jij dus wel in de zoekmachine van Google vindbaar zijn zonder de bergen kennis en zeeën van tijd nodig te hebben. De bovenste (meestal vier) zoekresultaten, gekenmerkt met het groene ‘Adv’ blokje, zijn voor betalende Google AdWords klanten gereserveerd. Dus ook voor Aditor.

Aditor maakt zoekmachine marketing een stuk eenvoudiger en efficiënter. Naast SEA informeert Aditor jou ook over de belangen van SEO in verschillende blogartikelen. In dit artikel worden bijvoorbeeld de verschillen tussen SEO en SEA uitgelegd. Op deze manier wordt jij een expert in zoekmachine marketing.

Ga nu aan de slag met Aditor of lees meer informatie over zoekmachine marketing op de Aditor blog!