BouwCAB over Aditor

Geplaatst op 17-05-2017 door Loekie , leestijd: 2 minuten

“Aditor is als een sleutelbos, de sleutel tot online succes.”

In de jonge dagen dat Aditor oud is, is er grondig getest of Aditor daadwerkelijk eenvoudig, effectief en efficiënt is. Zo ook BouwCAB. BouwCAB geeft bouwadvies en begeleidt particulieren in het bouwproces. Dit kan zijn een bouwkundige keuring, het begeleiden van een verbouwing of een screening van een offerte.

BouwCAB heeft zelf weleens een Google AdWords campagne proberen op te zetten, maar is hier snel mee gestopt omdat het te ingewikkeld was. Aditor wordt omschreven als een handige tool om te zorgen dat Google AdWords campagnes eenvoudig ingericht kunnen worden. “Aditor maakt het leven een stuk makkelijker. Een verlengstuk van het gemak online. Het is krachtig dat Aditor organisaties in de gelegenheid stelt om zonder kennis en al te veel budget, toch een potentiele klantengroep te bereiken.”

66.8% meer bezoekers door Aditor

52,2% meer contact aanvragen

“Wegens de grote hoeveelheid aan aanvragen op dit moment zou ik Aditor niet zo snel zelf gaan gebruiken. Als dit niet het geval was dan was Aditor wel het eerste wat ik zou gebruiken, omdat het eenvoudiger is dan Google AdWords. Ik zou Aditor zeker aanbevelen aan anderen!”

Wil je meer weten over BouwCAB en heb je bouwadvies of begeleiding nodig? Ga dan naar: http://bouwadvies-nijmegen.nl