De mogelijkheden van online adverteren

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

Het is een enorm breed begrip: Online adverteren. Steeds meer organisaties wagen zich er aan. Van het adverteren op Facebook tot bannering in het Display netwerk van Google. Naast de talloze mogelijkheden is daar nu ook Aditor. Online adverteren in Google was nog nooit zo eenvoudig.

Aditor maakt het mogelijk om via een vereenvoudigde weg online te adverteren in Google. Waarom vereenvoudigd? Aditor merkte op dat het voor de gemiddelde MKB’er vrij lastig was om een online campagne te draaien met Google AdWords. De kennis en tijd ontbrak. Vandaar dat Aditor deze tool heeft ontwikkelend om het online adverteren voor iedereen bereikbaar te maken.

De stappen van Google AdWords zijn gesimplificeerd waardoor er binnen no-time een Google AdWords campagne gelanceerd kan worden. Online adverteren kan erg veel tijd in beslag nemen. Met Aditor hebben we het adverteren in Google zo simpel mogelijk gehouden zodat het voor iedereen in handbereik komt te liggen.

Naast Aditor zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om jouw organisatie door de online wereld te laten groeien. Ga vooral opzoek naar de mogelijkheden die bij jouw organisatie passen. Weeg ze af en kies uiteindelijk een of meerdere tools/diensten. Het verschil tussen Google AdWords en Aditor weten? Lees het hier.

Weten of Aditor geschikt is voor jouw organisatie? Lees het hier of ga meteen aan de slag met online adverteren.