Google AdWords uitbesteden

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

Wil jij beginnen met adverteren op Google AdWords, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Google AdWords wordt door vele organisaties uitbesteed aan experts. Google AdWords is een mogelijkheid van Google om online te adverteren in Google, maar het aanmaken van zo’n Google Adwords campagne vergt veel tijd en kennis waardoor ondernemers  Google AdWords vaak uitbesteden. Dan rest de grote vraag aan wie besteed je jouw Google AdWords campagne uit?

Online marketing bureaus zijn er in vele soorten en maten. Deze bureaus nemen dan ook graag jouw Google AdWords account over. De online marketeers in deze bureaus hebben genoeg kennis om efficiënt een Google AdWords campagne op te starten. Echter zijn deze bureaus vaak prijzig waardoor het uitbesteden van Google AdWords voor veel ondernemers kostbaar is.

Adverteer met Aditor op Google alsof je het uitbesteed aan een expert

Wij, Aditor, vinden dat het adverteren met Google AdWords voor iedereen mogelijk moet zijn. Hiermee bedoelen we dat elke onderneming gebruik moet kunnen maken van de advertentie mogelijkheden van Google. Aditor maakt het mogelijk om voor elke ondernemer op Google te adverteren met de kwaliteit die nodig is om een goede efficiënte Google AdWords campagne te hebben. Bij veel MKB’ers ontbreekt het aan tijd, kennis en geld (om het uit te besteden). Aditor lost al deze problemen op.

Door Aditor hoef je het volledige Google AdWords proces niet uit te besteden aan een externe organisatie maar, kun je zelf eenvoudig en snel jouw Google AdWords campagne starten. Dit maakt Aditor mogelijk door slimme vragen te stellen waardoor het invullen van een campagne veel eenvoudiger wordt. Op deze manier bespaar jij de som geld die je zou moeten spenderen om Google AdWords uit te besteden aan een online marketing bureau.

Zelf online adverteren, alsof je het uitbesteedt aan een expert. Ga nu aan de slag met Aditor!