Hoger in Google, hoe doe je dat?

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

Met Aditor kom jij terecht in de zoekmachine van Google. Maar hoe haal jij nu het maximale uit jouw campagne zodat jij nog hoger in Google komt? Hieronder geven we jou drie tips om nog hoger in Google te komen.

Zoekwoorden kiezen

Wanneer jij jouw Aditor account hebt aangemaakt zal je de stappen doorlopen (hebben). Hier moeten natuurlijk ook zoekwoorden aan toegevoegd worden. Het kiezen van zoekwoorden, en welke, is enorm belangrijk. Hoe kies je de juiste zoekwoorden om zo hoog in Google terecht te komen? Kortgezegd ligt dit voornamelijk aan de concurrentie en het kiezen van specifieke zoekwoorden. Meer weten over het kiezen van slimme zoekwoorden? Lees het hier.

Adverteer specifiek

Specifiek adverteren is enorm belangrijk om hoog in Google te komen. Omdat er enorm veel organisaties online adverteren in Google is het belangrijk om niet een standaard campagne aan te maken. Dit hangt natuurlijk ook van jouw doelgroep af. Zorg er voor dat jouw zoekwoorden en advertentietekst specifiek gekozen zijn. Spreek een specifieke doelgroep aan of zorg er voor dat jij een bepaald product/dienst uitlicht. Op deze manier kom je weer een stukje hoger in Google.

Landingspagina

Daarnaast moet de landingspagina ook zeker relevant zijn. Dit heeft alles te maken met de kwaliteitsscore van Google. Wanneer de kwaliteitsscore van jouw advertentie slecht is, zal je niet hoog in Google terecht komen. Meer weten over het kiezen van een landingspagina? Lees het hier.

Het aanmaken van een Aditor campagne en het adverteren in Google is een eitje maar, wil jij jouw campagne naar een hoger level tillen en hoger in Google verschijnen? Verwerk dan deze tips in jouw campagne! Ga nu aan de slag met Aditor!