Wil jij starten met Google adverteren?

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

Online adverteren, we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Op elke pagina die we bezoeken zien we banners, reclamevideo’s, e-mail en tekstadvertenties. En waarom? Omdat het adverteren op Google effectief is. Met tekstadvertenties bedoelen we natuurlijk de Google AdWords advertenties in de Google zoekmachine! Aditor maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier aan de slag te gaan met het adverteren in Google.

In Google adverteren kan op verschillende manieren. Zo biedt Google de mogelijkheden om in het Display netwerk en/of  in de zoekmachine te adverteren. Met Aditor kies jij voor de laatste optie. De advertenties zullen in de Google zoekmachine te zien zijn. Ze worden gekenmerkt door het groene ‘Adv’ blokje en zijn bovenaan de zoekresultaten gerangschikt.

Wat houdt adverteren in Google in?

Wat houdt het adverteren in Google in? Waarom kies je voor Google adverteren? Ten eerste is Google de grootste zoekmachine ter wereld waarmee het automatisch de grootste groep gebruikers heeft. Jouw doelgroep zal dan ook zeker weten gebruik maken van de Google zoekmachine. Dit voordeel borduurt zich voor in het tweede pluspunt van adverteren in Google namelijk: de doelgroep is goed te bereiken. Hierdoor wordt voorkomen dat jouw advertentie terecht komt bij mensen die niet naar jouw product/dienst opzoek zijn. In een krant gebeurd dit bijvoorbeeld wel. Een ander voorbeeld waarom je voor het adverteren in Google zou moeten kiezen is dat het adverteren mogelijk is voor alle budgetten en je precies na kunt gaan waar dit budget naartoe gaat.

Aditor maakt het mogelijk om eenvoudig in Google te adverteren zonder het uit te besteden aan een expert. Start nu met Aditor en zie jouw Google advertentie bovenaan in de zoekmachine verschijnen! Ga nu aan de slag met Aditor!