Zoekmachine marketing bureau niet meer nodig door Aditor

Geplaatst op 29-06-2017 door Manon , leestijd: 2 minuten

De online marketing-wereld wordt steeds groter waardoor er meer en meer business te halen valt. Om deze reden schieten de internet-, online marketing- en zoekmachine marketing bureaus als paddenstoelen uit de grond. Maar wat doen deze organisaties precies en wat is de rol van Aditor hierin?

Opkomst van zoekmachine marketing bureaus

Zoekmachine marketing bureaus zijn organisaties die de last van SEO en SEA op zich nemen. De vraag naar experts op het gebied van SEO en SEA neemt onwijs toe. Organisaties (vooral MKB’ers) hebben de tijd en kennis niet om met zoekmachine marketing aan de slag te gaan of willen er niet eens aan beginnen. En groot gelijk geven we ze, online marketing is een vak apart. Er zit echter een groot nadeel aan deze zoekmachine marketing bureaus. De zoekmachine marketing bureaus zijn vaak enorm duur voor de gemiddelde MKB’er. De sommen geld die per uur gevraagd worden kunnen wel naar de 200,- per uur oplopen.

Aditor vervangt het zoekmachine marketing bureau

Natuurlijk betaal je voor kwaliteit bij een zoekmachine marketing bureau maar, Aditor denkt dat dit ook anders kan. Het was dan ook een van de redenen om aan de ontwikkeling van Aditor te beginnen. Uiteindelijk is Aditor een tool geworden om zelf jouw online campagne te draaien. Door zelf met Aditor aan de slag te gaan worden de kosten voor de kostbare zoekmachine marketing bureaus bespaard. Aditor is enorm simpel om in te vullen waardoor het online adverteren ook voor de MKB’er bereikbaar wordt. Natuurlijk bieden zoekmachine marketing bureaus de enorme bergen kennis, dit betekent niet dat Aditor geen goede campagnes kan draaien!


Zoek jij een simpele maar effectieve  versie van Google AdWords waarbij jij geen zoekmachine marketing bureau nodig hebt? Ga dan nu aan de slag met Aditor!