Hoe werkt Aditor?

Door van start te gaan met Aditor wordt er op basis van jouw website een account aangemaakt. Dit account is een persoonlijk account waarin jij jouw Google campagne beheert. Wanneer je inlogt in mijn account zie je een dashboard met daarin de campagne prestaties. Het aanpassen hiervan kan altijd.

Mijn Aditor account

Door van start te gaan met Aditor wordt er op basis van jouw website een account aangemaakt. Dit account is een persoonlijk account waarin jij jouw Google campagnes kunt aanmaken. Wanneer je inlogt in mijn account zie je een dashboard met daarin de campagne prestaties. Het aanpassen hiervan kan altijd.

Aditor als trechter

Door het stellen van de juiste vragen kun je met Aditor op een zeer eenvoudige maar effectieve manier jouw SEA-campagne instellen. Bepaal samen met Aditor welke doelgroepen je wilt aanspreken. Op basis van jouw website komt Aditor automatisch met passende zoekwoorden. Op deze manier kun jij op een zeer eenvoudige manier jouw doelgroep aanspreken en een passende advertentie schrijven.

Investeren in meer klanten

Het aanmaken van een Aditor account is gratis. Wil je jouw Aditor account activeren dan bepaal je zelf per maand hoeveel jij investeert om nieuwe klanten te bereiken. Dit kun je doen door een maandbudget op te stellen. Dit budget is ieder moment aan te passen.