Over Aditor

Als ondernemer met een mooie website wil jij dat de website gezien wordt door de juiste mensen en dat er in het gevolg daarvan nieuwe klanten genereert worden. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de website op vindbaar is op Google. Start vandaag met het inrichten van jouw Aditor account, investeer € 50,00 en ontvang gratis € 75,00 extra van Aditor.

Adwords

Aditor is een tool om het adverteren in de zoekmachine Google eenvoudiger te maken. Google AdWords is het advertentieprogramma van Google. Als je hier al eens mee hebt gewerkt dan weet je dat Google AdWords een complex advertentieprogramma is dat erg tijdrovend is. Veel organisaties kiezen er ook voor om Google AdWords uit te besteden aan experts omdat ze er zelf niet uit komen.

Het uitbesteden van Google AdWords aan een online marketing bureau is vaak kostbaar en wordt veel gedaan door grotere organisaties. Wanneer je een kleinere organisatie of marketing budget hebt kiezen veel ondernemers ervoor om Google AdWords zelf te beheren. Organisaties starten dan met een Google AdWords campagne en komen er na korte tijd achter dat Google AdWords enorm uitgebreid is. Door middel van slimme stappen en vragen van Aditor kun jij op een eenvoudige manier van start gaan met het online adverteren op Google. Op deze manier bespaar je naast geld ook tijd omdat Aditor op basis van jouw antwoorden het werk voor jou doet.

Eenvoudig

Het uitbesteden van Google AdWords aan een online marketing bureau is vaak kostbaar en wordt veel gedaan door grotere organisaties. Wanneer je een kleinere organisatie hebt of een kleiner marketing budget kiezen vele ondernemers ervoor om Google AdWords zelf te beheren. Organisaties starten dan met een Google AdWords campagne en komen er na korte tijd achter dat Google AdWords niet werkt of dat het toch wel lastig is. Ken jij dit ook?

Door middel van slimme stappen en vragen kun jij op een eenvoudige manier van start gaan met het online adverteren op Google. Op deze manier bespaar je veel geld op het niet uitbesteden van Google AdWords aan een online marketing bureau. Daarnaast bespaar je veel tijd omdat Aditor op basis van jouw antwoorden het werk voor jou doet.

Altijd en overal

Aditor is op alle soorten devices te gebruiken. Hierdoor kan jij, wanneer je maar wilt, jouw online advertenties aanpassen naar jouw wensen. Of dit nu mobiel of op de desktop is. Aditor is altijd en overal beschikbaar.